Central Forums Helpbot
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down
Print
Topic: !symb not working  (Read 2881 times)
« on: September 07, 2011, 08:38:10 PM »
Noob

View Profile


Epeen: 0
Posts: 6


Error msg I got was: There has been an error while executing this command »» More Information

More Information:
Error: Object reference not set to an instance of an object.
Source: dhyklawc
Target Site: Void OnSymbCommand(VhaBot.BotShell, VhaBot.CommandArgs)
Stack Trace:
   at VhaBot.Plugins.VhPocketBoss.OnSymbCommand(BotShell bot, CommandArgs e)

   at VhaBot.Plugins.VhPocketBoss.OnCommand(BotShell bot, CommandArgs e)

   at VhaBot.PluginBase.FireOnCommand(BotShell bot, CommandArgs args)

----------

I noticed that http://items.vhabot.net/symbiants.xml is down, is that the reason why e.g. !symb doesnt work now?

Is there a way to have the bot reference from the .xml file on PC instead? If yes, does anyone have the symbiants.xml file backed up? I wouldnt mind a copy please Smiley

Thank you Smiley
Logged
« Reply #1 on: September 08, 2011, 05:33:04 AM »
Grandmaster

View Profile
**

Epeen: 20
Posts: 3218


The data files should be included in the latest download package.
What isn't remembered never happened.
Memory is merely a record.
You just need to rewrite that record.
Logged
« Reply #2 on: September 12, 2011, 11:19:08 PM »
Noob

View Profile


Epeen: 0
Posts: 6


Vhabot 0.7.7a Community Edition? I redownloaded that and couldnt find the symb.xml inside Sad  Am I looking at the wrong place?

http://www.vhabot.net/downloads.php seems to be down atm. Is anyone else having the same !symb problem as me? :O
Logged
« Reply #3 on: September 13, 2011, 05:25:04 AM »
Noob

View Profile


Epeen: 0
Posts: 6


Vhabot 0.7.7a Community Edition? I redownloaded that and couldnt find the symb.xml inside Sad  Am I looking at the wrong place?

http://www.vhabot.net/downloads.php seems to be down atm. Is anyone else having the same !symb problem as me? :O

edit

I got it from here instead -> https://bitbucket.org/Vhab/vhabot/downloads - VhaBot 0.7.8 CE.rar and found the symb.xml file in there Smiley

Logged
« Reply #4 on: September 16, 2011, 08:22:35 AM »
Noob

View Profile


Epeen: 0
Posts: 6


edit

I got it from here instead -> https://bitbucket.org/Vhab/vhabot/downloads - VhaBot 0.7.8 CE.rar and found the symbs.xml file in there Smiley



Its still not really working. Each time bot reboots, the symbs.xml file will disappear from my /data folder. Ill have to manually readd it for e.g. !symb sup head to work in game.

Logged
« Reply #5 on: September 17, 2011, 01:21:11 AM »
Apprentice coder
VhaBot Developers
Novice

View Profile
***

Epeen: 4
Posts: 446


Temporary fix:-

in <Bot>/Plugins/vhPocketBoss.cs, line 78, change:

        public override void OnLoad(BotShell bot)
        {
            this.Download("symbs.xml", this._urlSymbs);
        }

and add '//' (two forward slashes) in front of 'this.Download' to make:

            // this.Download("symbs.xml", this._urlSymbs);

Then restart bot. Should cope then.
Logged
« Reply #6 on: September 26, 2011, 01:47:06 PM »
Grandmaster

View Profile
**

Epeen: 20
Posts: 3218


Fixed this in a new release.
Forgot a few plugins deleted the xml file before attempting to download it.
The files are now bundled with the release and plugins no longer make an attempt at downloading them.

(I'm not back devving on VhaBot, only took a few minutes to get this annoyance out of the way)
What isn't remembered never happened.
Memory is merely a record.
You just need to rewrite that record.
Logged
« Reply #7 on: September 27, 2011, 06:47:32 AM »
Noob

View Profile


Epeen: 0
Posts: 6


<3 Much thanks. It's back to the gold now. Smiley

And looks like I can 'upgrade' 0.7.7 to 0.7.8  Grin
Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: